Termosmugg med handtag

termosmugg med mjukt handtag

To Go Mugg från Eva Solo

Det här är en praktisk termosmugg som är lätt att bära med sig i bärremmen. Locket har klickfunktion som gör det enkelt att stänga och öppna. Med dubbla väggar och vakuumeffekt passar den för både kalla och varma drycker.

Muggen är tillverkad av rostfritt stål, rymmer 35 cl och finns i färgerna Blå, Orange, svart, rosa och Lime.

Den kostar 249kr.

Till Butik / Beställ 

Bilmugg kaffe

Mugg för bilen från Isosteel

Den här termomuggen är speciellt anpassad för att passa i bilens mugghållare. Locket skruvas på och håller tätt utan risk för spill. För att dricka öppnar man ett litet hål i locket vilket är praktiskt då man slipper skruva av det för att dricka.

Värmekoppen från Isosteel är tillverkad i rostfritt stål och rymmer 40 cl. Det stadiga handtaget är av plast.

Den kostar 129kr.

Till Butik / Beställ 

 

Rosa muggtermos

Termomugg från Rosti Mepal

En snygg termosmugg från det danska företaget Rosti Mepal. De är sedan tidigare främst kända för färg och funktion. Den här muggen finns i svart, rosa , lime, aqua, vit och grå. Alla muggar, oavsett färg, har vitt lock. Den rymmer 250 ml.

Den kostar 139kr.

Till Butik / Beställ 

Värmande kopp med lock under

Värmekopp från Isosteel

Den här termomuggen från Isosteel har ett tätslutande lock som isolerar och gör att den håller värmen länge. Med en avtagbar gummibotten står den stabilt på alla slags underlag. Den har ett ordentligt handtag för bra grepp. Muggen är tillverkad i rostfritt stål och rymmer 40 cl. Den finns i färgen metall.

Den kostar 119 kr.

Till Butik / Beställ 

termosmugg svart

Termomugg från Funktion

Precis som varumärket antyder så är det här en termomugg tillverkad för vardaglig och smidig funktion. Tillverkad av stål med en botten som är något bredare än resten av muggen vilket gör den stabil. Termomuggen från Funktion rymmer 300 l och finns i färgen svart.

Den kostar 139 kr.

Till Butik / Beställ